MIGATRONIC

Producatorul danez Migatronic reprezinta unul dintre cei mai inovativi producatori din industria de sudare, oferind o gama completa de echipamente profesionale: sudura electrod (MMA), sudura TIG/WIG, sudura MIG-MAG, taiere cu plasma, roboti sudura.

De peste 40 de ani, Migatronic dezvolta tehnologii inteligente pentru sudarea manuala si solutii automatizate pentru companii ambitioase din intreaga lume, concentrandu-se pe optimizarea proceselor de sudare.

Migatronic crede ca tehnologia este menita sa serveasca omul si nu invers, prin urmare, eficienta, functionalitatea si usurinta in sudare sunt primordiale in tot ceea ce fac.

Cel putin o data pe an, Migatronic stabileste si revizuieste obiectivele de calitate operationale care vor contribui la imbunatatirea produselor si a serviciilor de sudura. In plus, colecteaza si proceseaza in mod sistematic informatii de la specialistii in sudura si de la partenerii autorizati de service pentru a ne asigura o imbunatatire continua a calitatii produselor si serviciilor Migatronic, precum si o satisfactie sporita a clientilor.

MILLER

Miller® este despre construirea lucrurilor care conteaza.

Produsele Miller sunt proiectate impreuna cu utilizatorii, fie ca este vorba de aparate de sudura cu electrod invelit MMA, MIG-MAG, WIG-TIG, echipamente multi-proces, sudura sub strat de flux sau de solutii pentru preincalzire si  tratament al sudurii.

Miller Electric Mfg Co, are sediul central in Appleton, Wisconsin, si este detinuta in totalitate de Illinois Tool Works ( ITW). Sloganul, “The Power of Blue®” este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller.

HYPERTHERM

Hypertherm este lider mondial in domeniul taierii cu plasma si detine cea mai mare cota de vanzari in acest domeniu datorita angajamentului sau fata de dezvoltarea continua a tehnologiei cu plasma.

Singura misiune a companiei este sa furnizeze clientilor din intreaga lume cele mai bune sisteme de taiere cu plasma si cel mai bun service din industrie.

Aparatele din gama Powermax folosesc jetul de plasma pentru a topi metalul iar aerul comprimat sau azotul, pentru a sufla metalul topit, lasand o taietura de calitate, de cele mai multe ori gata pentru sudura. Aparatele Powermax sunt foarte eficiente si pentru craituirea metalului.

Avantaje la taierea cu plasma:

  • taierea cu un sistem cu plasma nu necesita gaze inflamabile ca in cazul taierii oxigaz
  • viteze de taiere mari, pentru grosimi de pana la 45 mm
  • taie si craituiesc toate metalele inclusiv otelul inoxidabil si aluminiul
  • se pot utiliza cu usurinta pentru taiere manuala sau mecanizata

PHENIX TECHNOLOGIE

Producatorul francez Phenix, localizat langa Toulouse, este unul dintre liderii europeni in productia de masini de taiere CNC, activand in acest domeniu de peste 20 de ani. Firma a instalat peste 1300 de masini CNC de taiere cu plasma, oxigaz, jet de apa, in peste 30 de tari. Inovatia continua si apropierea de necesitatile clientilor este filosofia Phenix. In peste 20 de ani de experienta in industria masinilor de taiere, au creat numeroase solutii inovatoare si unice, la scara globala, fiind unul dintre putinii producatori din lume care ofera solutii complete pentru orice aplicatie. Gama cuprinzatoare de produse, experienta si capacitatea ridicata de productie fac din Phenix un partener de incredere in implementarea solutiilor inovatoare.

BUG-O SYSTEMS

Bug-O Systems, o divizie a Weld Tooling Corporation, este o afacere de familie care a inceput cu inventarea masinii unice Livesay Multipurpose in 1943 pentru a ajuta la automatizarea procesului de taiere si sudare in fabricarea avioanelor in cel de-al doilea razboi mondial. De atunci, compania a crescut si a evoluat pentru a deveni lider global in proiectarea, fabricarea si punerea in aplicare a mai multor linii de produse de automatizare portabile pentru industria de taiere si sudare, de la proiecte mici pana la conducte de traverse din intreaga lume. Producatorul american este liderul mondial in producerea de tractorase automate de sudura si a sistemelor de sudare automatizata.

COUGARTRON

In anul 2012, antreprenorul britanic, Jonathan Edwards a profitat de cele 3 decenii de industrie si de fabricatie, in determinarea sa de a crea o solutie de curatare a sudurilor din otel inoxidabil. El a adus la viata, in centrul renumit de design al Danemarcei, puterea, rezistenta, agilitatea, precizia si siguranta Cougartron.

De ce sa alegeti COUGARTRON?

Inovatie, Excelenta, Onestitate, Memorabil, Customer focus.

KEMPER

KEMPER a fost fondata In 1977 in Vreden, Germania si este un pionier si un lider in domeniul extractiei fumului de sudare. Aceasta inseamna peste 40 de ani de experienta in producerea de instalatii pentru aceste produse, o cunoastere profunda a proceselor din sectiile de prelucrare a metalelor si un grad inalt de fiabilitate si continuitate.

Astazi, KEMPER este o afacere de familie de succes. Nici cresterea sa, nici concentrarea sa internationala nu au schimbat acest aspect important al identitatii sale: relatia cu KEMPER este personala, ca si in familie. Satisfactia clientilor si a angajatilor este mai importanta decat orice altceva. Acest lucru este garantat de vasta experienta insotita de dorinta unei cooperari fiabile si demne de incredere.

KEMPER nu ramane in urma. Inovatiile in dispozitivele de filtrare si echipamentele de exhaustare sunt adaptate nevoilor clientilor si depasesc in mod regulat cerintele legale specificate. Acest lucru are ca rezultat certitudinea absoluta a cerintelor de siguranta si de protectie a mediului inconjurator pentru utilizatori.

TAYLOR

Taylor Studwelding Systems Limited este o companie britanica specializata in sudarea bolturilor avand o experienta de peste 35 de ani in industrie. Taylor Studwelding si-a dezvoltat pozitia de furnizor de frunte, designer si producator de aparate de sudare a bolturilor, de la aparate portabile, usoare si accesorii de sudura pana la sisteme complet automatizate, inclusiv masini CNC. In cadrul complexului de birouri si fabrica computerizate, serviciul oferit este rapid, eficient si prietenos. Cu peste 10.000.000 de articole in mod constant in stoc - nicio comanda nu este prea complexa pentru a fi indeplinita.

ORBITEC

Orbitec este pe piata din 1984 iar inovatiile si evolutiile lor au stabilit tendinta tehnologiei de sudare orbitala. Domeniul de activitate al Orbitec este dezvoltarea, fabricatia, inchirierea si vanzarea internationala de echipamente de sudare orbitala. Compania isi propune sa dezvolte produse inovatoare de inalta calitate la cel mai mic pret de piata, usor de utilizat si de intretinut.

Orbitec este un furnizor principal de solutii complete pentru pre-fabricarea, instalarea si repararea sistemelor de tuburi, inclusiv separarea, pregatirea, purjarea si monitorizarea presiunii interioare pana la sudarea orbitala.

LE LORRAIN

Fondata in 1946, LE LORRAIN isi aplica expertiza tehnica si tehnologia pentru a dezvolta o gama completa de echipamente de sudare cu flacara pentru industria siderurgica si metalurgica, precum si pentru producatorii de cazane, mesteri si tehnicieni de refrigerare. Compania acopera intreaga linie de productie si controlul calitatii.

INE

Ine Italia este o companie care produce sarma de sudura de inalta calitate, bazata pe cele mai noi tehnologii si materii prime, cu o vechime in piata consumabilelor de sudura, de peste 30 de ani.

Este prezenta pe piata interna din Italia si pe pietele din strainatate, inclusiv Romania, oferind produse ce respecta standarde de inalta calitate.

Pozitia puternica si stabila a INE se bazeaza pe fiabilitate si flexibilitate, cu un background de know-how dezvoltat de-a lungul anilor.

Pentru client, serviciile pre si post vanzare inclusiv testele, formarea si educatia, reprezinta o valoare suplimentara.

FESTOOL

Peste 90 de ani: Pasiunea pentru scule electrice de inalta calitate.

Cu produsele si serviciile Festool simplificam munca meseriasilor ata in ateliere cat si pe santiere, si ii ajutam sa obtina mai rapid rezultatele vizate. Toate sculele Festool sunt inspirate din lucrarile practice.

Suntem specialistii de care aveti nevoie daca lucrati in domenii precum tamplaria, constructiile din lemn, dulgheria, vopsitoria, aplicarea de lacuri, renovarea si reabilitarea.

HST CREATIVE

HST CREATIVE a fost infiintata in 2007, si este cel mai mare producator de sisteme de automatizare a sudurii din Cehia. Portofoliul de produse al HST CREATIVE este alcatuit dintr-o gama larga de linii de produse pentru automatizarea si mecanizarea sudarii nu numai pentru ateliere mai mici, ci si pentru linii de productie industriale.

WELDAS

Alegerea profesionistilor din lumea intrega.

Dezvoltarea continua de produse si controlul calitatii sustinut de testarea pe piata, a facut posibil ca Weldas sa castige o reputatie la nivel mondial pentru cea mai buna calitate si cele mai inovative produse, manusi de sudura si imbracaminte pentru sudori.

GRENKE

GRENKE sprijina afacerea ta cu solutii inteligente si personalizate de finantare a echipamentelor, perfect adaptate nevoilor tale! Uneori este mai avantajos sa inchiriezi decat sa cumperi.

Nu e necesar sa va blocati capitalul investind in echipamente. Conditiile de inchiriere protejeaza lichiditatea si ofera o mai mare libertate de negociere atunci cand doriti sa accesati linii de credit la banci si furnizori. Costul de achizitie este distribuit pe intreaga durata de viata a echipamentelor.

Principalele avantaje ale unui contract cu Grenke:

  • va protejati lichiditatile
  • platiti pe masura ce produceti, nu va blocati capitalul
  • va imbunatatiti bonitatea financiara a companiei
  • platiti taxe si impozite mai mici, chiria fiind deductibila fiscal
  • nu apare ca un grad de indatorare, intrucat se trec direct pe cheltuiala cu chiria
  • va asigurati accesul la cele mai noi tehnologii
TOP