Achizitionarea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestora.

Site-ul echipamentsudura.ro este proprietatea Bendis Welding Equipment SRL, cu sediul social in Galati, Str. Regiment 11 Siret, nr. 37-E, punct de lucru: Cluj-Napoca, Str. Alexandru Rosca, nr.2, Bl. C2, SP2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/1037/2013, avand Codul Unic de Inregistrare RO32165058.

Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii privind ofertele, serviciile si produsele comercializate de Bendis Welding Equipment SRL. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la internet, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la internet, inclusiv un computer, un modem sau alt echipament de acces.

Bendis Welding Equipment SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Bendis Welding Equipment SRL structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul fara notificare prealabila a clientului.

Bendis Welding Equipment SRL isi rezerva dreptul de a modifica Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa-I respectati.

Bendis Welding Equipment SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Bendis Welding Equipment SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a Bendis Welding Equipment SRL. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Politica noastra de confidentialitate nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam a citi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care il vizitati.

Bendis Welding Equipment SRL nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale personale.

Intregul continut al site-ului echipamentsudura.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Bendis Welding Equipment SRL si a furnizorilor sai fiind protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al Bendis Welding Equipment SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONTACT

Bendis Welding Equipment SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciilor prezente pe site, vizitatorii sau clientii permit sa fie contactati prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Bendis Welding Equipment SRL de a contacta vizitatorii site-ului.

Accesarea site‐ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e‐mail‐uri sau notificari adresate Bendis Welding Equipment SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil, considerandu‐se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Bendis Welding Equipment SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e‐mail sau prin anunturi pe site.

Prin abonarea la newsletter utilizatorul sau clientul isi exprima acordul de a primi informari de natura comerciala din partea Bendis Welding Equipment SRL. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi in limitele Politicii de confidentialitate.

Datele furnizate de catre vizitatorii site-ului sunt strict confidentiale. Bendis Welding Equipment SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea relatiei de afaceri. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Pentru mai multe detalii privind masurile pe care le luam pentru a va proteja informatiile cu caracter personal, consultati Politica de Confidentialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunta in orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat in footer-ul fiecarui e-mail trimis. Bendis Welding Equipment SRL isi rezerva dreptul de a selectiona utilizatorii si clientii carora le trimite newsletter cat si de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar daca acesta si-a exprimat acordul in a primi buletinele informative cu caracter comercial.

PRODUSE SI SERVICII

Bendis Welding Equipment SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Bendis Welding Equipment SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ TVA. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor sau serviciilor disponibile pe site (texte, imagini prezentari video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Bendis Welding Equipment SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. In descrierea produselor si serviciilor, Bendis Welding Equipment SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

CALITATE SI GARANTII

Fiecare produs comercializat de Bendis Welding Equipment SRL beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Toate bunurile comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs comercializat de Bendis Welding Equipment SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare client persoana fizica poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Bendis Welding Equipment SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site. In cazul epuizarii stocului, reprezentantul Bendis Welding Equipment SRL va poate oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

COMENZI

Comanda unui produs se poate face pe site-ul nostru utilizand formularul de Contact, trimitandu-ne un email la office@ echipamentsudura.ro sau contactandu-ne telefonic. Cand plasati comanda, colectam numele dvs, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP/serie si numar CI (optional), telefon, email, date despre compania dvs. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca Bendis Welding Equipment SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil, in functie de scop/situatie:

  • validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor solicitate de client
  • validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (transport etc.)
  • stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor
  • stabilirea de comun accord a modalitatii de plata

Bendis Welding Equipment SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune/interese in urmatoarele cazuri:

  • datele furnizate de catre client sunt incomplete sau incorecte
  • activitatea clientului pe site poate sau produce daune de orice natura
  • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
  • pentru alte motive obiective

In momentul in care Bendis Welding Equipment SRL informeaza clientul printr-un mesaj electronic cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. nr. 24/3014.

LITIGII

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau achizitionarea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Bendis Welding Equipment SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre Bendis Welding Equipment SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru ne-executarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune/interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

TOP