Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform  34 / 2014 cu modificarile ulterioare.

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit).

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Cargus, cheltuielile de retur fiind suportate de client.

Clientii Bendis Welding Equipment SRL nu pot solicita returul produselor achizitionate si/sau nu pot pretinde oricare alte daune/despagubiri, in urmatoarele cazuri:

  • in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit
  • in cazul in care cererea de returnare depaseste perioada de 10 zile calendaristice
  • in cazul in care se returneaza un produs, acesta nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit)
  • in cazul personalizarii unui produs dupa specificatiile consumatorului
  • in cazul in care produsul prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Clientii Bendis Welding Equipment SRL pot solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  • produsul livrat nu corespunde specificatiilor comandate.Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
  • produs nefunctional in primele 24h de la receptia coletului.In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau telefonice.
  • produs cu colet deteriorat.Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari severe la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.
  • produs livrat gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Costurile de retur cad in sarcina magazinului nostru.

Returnarea banilor:

In cazul în care sunt respectate condițiile de retur, rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 30 de zile de la receptionarea produsului de catre Bendis Welding Equipment SRL.

Cum se face returul:

Transmiteti o solicitare scrisa la adresa de e-mail: office@echipamentsudura.ro. După aprobarea solicitarii de retur, veti fi notificat prin e-mail asupra cererii.

Retururile se efectueaza exclusiv prin intermediul serviciului de curierat, Urgent Cargus. Va rugam ca in momentul expedierii sa mentionati pe documentul de transport numarul de retur (numarul comunicat in aprobarea primita).

TOP