Nota de informare cu privire la Protectia Datelor Personale

 

In aceasta nota de informare va explicam modul in care are loc prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL, CIF: RO32165058 , Reg. com:J17/1037/2013, Str. Alexandru Rosca, nr. 1, bl. C2, SP2, Cluj Napoca, Romania, si in care ne asiguram ca datele dumneavoastra, cu caracter personal, sunt prelucrate responsabil si in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care este aplicabila.

 

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (”Regulamentul”) si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL are obligatia de a prelucra date cu caracter personal in conformitate cu principiile de prelucrare si in conditii de securitate tehnica si numai pentru scopurile specificate mai jos.

Datele cu caracter personal vor fi stocate atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare sau pana in momentul in care dumneavoastra ne informati ca doriti stergerea datelor cu caracter personal. Toate informatiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale.

Prin furnizarea acestor date va exprimati acordul expres de colectare si prelucrare a acestora in scopurile mai jos mentionate. Refuzul de a furniza datele solicitate pentru desfasurarea activitatii comerciale in cadru legal poate determina imposibilitatea noastra de a putea livra si a factura produsele comandate respectiv de a presta anumite servicii (suport tehnic, service in regim de garantie sau post-garantie). Securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi si de aceea ne asiguram ca informatiile clientilor nostri nu sunt niciodata vandute, inchiriate si nici nu fac obiectul unui transfer de date in strainatate de catre BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL.

 

Principiile urmate de BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

 1. Colectarea datelor cu caracter personal se face numai in scopurile specificate, clare si legitime si acestea nu sunt prelucrate in alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
 2. Datele cu caracter personal trebuie sa fie adecvate, relevante si neexcesive in raport cu scopul pentru care sunt colectate si/sau prelucrate ulterior.
 3. Datele cu caracter personal trebuie sa fie exacte si daca este necesar sa fie actualizate sau sterse in conformitate cu cererile dumneavoastra. Vom lua toate masurile rezonabile pentru stergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, avand in vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate in continuare.
 4. Datele dumneavoastra cu caracter personal nu se pastreaza mai mult timp decat este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
 5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in conditii de securitate si astfel se asigura un nivel de protectie impotriva accesului neautorizat sau ilegal, si de asemenea in fata pierderii, distrugerii sau deteriorarii acestora.

Aceste date cu caracter personal se afla in baza noastra de date in urma uneia din urmatoarele circumstanțe: au fost obtinute in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare; deoarece esti un partener/ client/ furnizor al companiei noastre; au fost facute publice de tine prin afisari cu caracter publicitar/informare.

In respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679, societatea BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL  colecteaza si prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume si prenume, date de identificare a societatii, adresa de facturare, adresa de livrare, nr. de telefon, adresa de e-mail, date care fac obiectul unei prelucrari adecvate, pertinente si neexcesive raportat la scopul colectarii acestora.

BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL  colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri:

 1. facturarea produselor si serviciilor comandate;
 2. prelucrarea si expedierea comenzilor de produse, precum si prestarea serviciilor comandate;
 3. informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon sau prin mesaje transmise prin e-mail;
 4. evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 5. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
 6. de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la produse si servicii existente sau noi produse si servicii exclusiv ale Bendis Welding Equipment SRL sau promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate doar de catre Bendis Welding Equipment SRL numai in masura in care dumneavoastra v-ati exprimat acordul pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop.
 7. Oferirea de reduceri sau beneficii.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un email trimis la adresa: office@echipamentsudura.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate aici, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv:

 1. de a solicita accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii.
 2. de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor;
 3. de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
 4. dreptul de a va opune in mod gratuit si fara nicio justificare ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct;
 5. dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritați de supraveghere. Daca sunteti nemultimit, va rugam sa ne contactați pentru a putea clarifica intrebarile dumneavoastra sau sa va adresati Autoritatii Nationale pentru Supravegherea si Protectia Datelor cu Caracter Personal.

In vederea exercitarii acestor drepturi, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: office@echipamentsudura.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: BENDIS WELDING EQUIPMENT STRL, Str. Alexandru Rosca, nr. 1, bl. C2, SP2, Cluj Napoca..

 

De asemenea, va puteti exercita in mod gratuit, pentru o solicitare pe an pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de e-mail office@echipamentsudura.ro, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

Va multumim,

Echipa Bendis Welding Equipment

TOP