Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00 de luni pana vinerilivrarea se va face in termen de 24 de ore!

Comanda unui produs se poate face pe site-ul nostru utilizand formularul de Contact, trimitandu-ne un email la office@echipamentsudura.ro sau contactandu-ne la numerele de telefon: 0756 029 160 / 0757 060 561.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. De asemenea, clientul consimte ca Bendis Welding Equipment SRL poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil/agreat de acesta, in urmatoarele situatii:

  • validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor solicitate de client
  • validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (transport etc.)
  • stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor
  • stabilirea de comun accord a modalitatii de plata

Bendis Welding Equipment SRL se obliga sa expedieze produsele in sistem de curierat door-to-door la adresa de livrare specificata de Cumparator.

Livrarea se va face sigur si rapid prin Cargus, oriunde pe teritoriul Romaniei!

Termenul de livrare poate suferi intarzieri in situatii, precum : sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, cazul de forta majora si cazul fortuit (vreme nefavorabila, inundatii, drumuri inchise, etc). In astfel de cazuri, nu putem garanta livrarea produselor in intervalul de timp specificat.

Transportul este gratuit oriunde in tara pentru comenzi peste 3000 Lei in aria de acoperire Cargus!

Kilometrii suplimentari vor fi suportati de cumparator sau coletul se va livra la cel mai apropiat sediu Cargus.  Acest cost vi se va comunica de catre un membru al echipei noastre in momentul confirmarii comenzii telefonice.

Ridicare din sediul nostru:

  • in aceeasi zi, pentru comenzi primite pana la ora 12:00 (Luni-Vineri)
  • a doua zi pentru comenzi primite dupa ora 12:00 (Sambata si Duminica inchis)
TOP