Pentru ca toti clientii sunt speciali pentru noi, dorim ca experienta lor in calitate de cumparator sa se imbunatateasca pe zi ce trece. De asemenea, dorim sa ii recompensam pe cei care sunt constant alaturi de noi si, de aceea, am lansat programul de fidelizare MEMBRU BWE CLUB !

Beneficiile de a fi membru BWE CLUB

  • 1 EURO cheltuit va aduce 1 punct de fidelitate. Iar valoarea lui este de 5 eurocenti.
  • Garantie extinsa la 4 ani pentru placile electronice ale echipamentelor de sudura BWE.
  • Preturi preferentiale pentru produsele BWE.
  • Intaietate in rezervarea produselor cu stoc limitat.
  • Perioada extinsa de rezervare a comenzii de pana la 5 zile.

CUM FUNCTIONEAZA?


SC CUMPAR INTELIGENT” achizitioneaza de la noi invertorul BWE Evo TIG 160 in valoare de 685 Euro TVA inclus.

Pentru ca noi stim ca domnul “Economescu”, de la “SC CUMPAR INTELIGENT” a devenit membru BWE CLUB saptamana trecuta, ii amintim ca este fericitul posesor a 685 de puncte ce valoreaza 34,25 EURO.

La doar 5 minute dupa achizitionare, domnul “Economescu” isi aminteste ca mai are de cumparat o rola de sarma in valoarea de 35 Euro.

Noi fiind vigilenti, ii recomandam domnului “Economescu” sa isi foloseasca punctele acumulate din factura achitata acum 5 minute, si sa ne mai achite doar 0.75 Euro

Domnul “Economescu” este demn de a face cumparaturi pentru “SC CUMPAR INTELIGENT”.

Echipa “Bendis Welding Equipment” felicita Echipa “SC CUMPAR INTELIGENT


Conditii generale si detalii


  • De programul de fidelizare pot beneficia doar entitatile care au solicitat inscrierea in BWE CLUB si cardul de membru. Cardul de membru este trimis prin posta rapida, iar user-ul si parola prin e-mail.
  • Punctele de fidelitate se acorda doar la achizitionarea de echipamente, accesorii si consumabile BWE si doar dupa achitarea integrala a facturii.
  • Punctele de fidelitate pot fi folosite la achizitionarea oricarui produs comercializat de catre BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL si nu au nicio valoare in numerar.
  • Punctele de fidelitate nu sunt transferabile intre membrii BWE CLUB.
  • Punctele de fidelitate expira la 365 de zile calendaristice de la obtinerea lor.

Bendis Welding Equipment SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. Bendis Welding Equipment SRL se obliga sa nu faca publice sau sa vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.

Prin participarea la acest Program, participantii confirma ca au luat la cunostinta, sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Autentificare