Suntem ceea ce suntem datorita alegerilor pe care le facem! Fiecare alegere iti poate schimba viata in bine. Chiar si atunci cand nu alegi, de fapt ai ales sa nu alegi.

Acum cateva luni, ma aflam in vizita la un colaborator, o persoana care se implica 100% in activitatea pe care o face, o persoana bine pregatita si responsabila. Acel gen de tanar, foarte bine pregatit si care doreste sa demonstreze ca poate mai mult, ca poate avansa in cadrul firmei. Persoana care iti castiga respectul foarte repede. Eram acolo pentru a livra echipamentele pe care le comandase.

Totul bine si frumos, doar ca impreuna am constatat ca nu erau echipamentele de care avea nevoie. Erau cele comandate de el, dar nu cele necesare. De ce?

Pe moment, nu am inteles. Nu intelegeam de ce a ales eronat. Am intrat in panica, deoarece nu doream ca el sa aiba probleme cu sefii, dar nici eu sa raman cu acele echipamente pe care le platisem. Cert este ca pana la urma problema s-a rezolvat, astfel incat toata lumea sa fie linistita. Am vorbit cu producatorul, care a fost de acord sa schimbe produsele livrate cu cele necesare.

Acel colaborator gresise nu pentru ca nu stia ce-i trebuie, gresise nu pentru ca nu a stiut ce sa aleaga. El a ales eronat echipamentele, deoarece nu a avut timpul necesar sa studieze in amanunt fiecare propunere a mea. De cele mai multe ori oamenii care trebuie sa ia astfel de decizii, nu au timp sa studieze, au multa treaba si uneori ar avea nevoie ca cineva sa le dea o mana de ajutor.

Acum ar trebui sa-i multumesc.

Da, a fost momentul in care am inteles rolul nostru in colaborarea cu dumneavoastra.

Majoritatea firmelor vin catre dumneavoastra sa va vanda lucruri, sa isi incaseze banii si apoi mai vedem noi.

Firmele exceptionale, vin catre dumneavoastra si va ofera solutii complete. Firmele exceptionale se ajuta reciproc, construind un parteneriat solid pe termen lung.

Da, vrem sa fim o firma exceptionala, de aceea noi vrem sa va oferim solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Nu suntem simpli vanzatori. Noi vrem ca impreuna sa avem un viitor mai sigur.

BENDIS WELDING EQUIPMENT SRL va propune:
1) Garantii ca va meritam increderea:
a) 24.7.365 – va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.
b) Garantia produselor – 36 de luni.
c) Echipa de service mobil, pentru interventii rapide.
d) Buy-Back pentru produse vechi sau stricate (Program Rabla Sudura).
2) Consultanta tehnica:
a) Va ajutam sa alegeti solutiile tehnice corecte pentru nevoile dumneavoastra (echipamentul corect, in concordanta cu nevoia dumneavoastra).
b) Va inlocuim echipamentul daca apar probleme tehnice in perioada de garantie si post garantie (pe perioada interventiei).
c) 120 de zile, este perioada in care va returnam banii pe echipamentul achizitionat, daca nu sunteti multumiti sau daca nu corespunde necesitatilor dumneavoastra.
d) Va oferim posibilitatea de a testa echipamente.
e) NEWSLETTER – va punem la dispozitie periodic ultimele noutati din domeniul sudurii: tehnici, materiale, solutii.
3) Consultanta pentru a optimiza afacerea dumneavoastra, astfel incat sa aveti noi contacte, clienti si profit mai mare.

Majoritatea oamenilor se gandesc: Este imposibil! Asa ca se dau batuti.

Oamenii exceptionali fac lucruri exceptionale si iau hotarari exceptionale.

Daca esti interesat sa construim impreuna o poveste de succes, atunci sunt convins ca voi primi un e-mail de la tine pentru a fixa o intalnire si sa ne apucam de treaba.